Kuantan TC 10k Run 2009

Pacesetters in collaboration with DiGi will be organizing the Kuantan TC 10km Run 2009. Details as below: Date : Sunday, 19th July 2009 Time : 7.30am (Reporting at 6.45am) Venue : Teluk Chempedak Beach, Kuantan Entry Fee : RM25 for all categories Closing date : 12th July or first 1000 entries achieved Hurry… register now!!!…

Orange Run 2009

Venue : Piazza The Curve, Mutiara Damansara. Date : 12/04/2009 Time : 7.30am Asal2 nya, aku tak dpt nak register untuk Orange Run 2009 ni. Sebabnya, registration dah penuh hanya dlm masa 2 hari shj registration counter dibuka. Kuota hanya utk 3000 shj. 3 hari sblm race day, tiba2 kakak ipar aku call ada slot…

Kenyir International Triathlon 2009

Tahun lepas, aku decided nak masuk triathlon tahun ni (2009). Dan Kenyir Triathlon menjadi medan pertama aku utk menguji kemampuan triathlon aku. Ramai pro kata Kenyir adalah triathlon yg plg mencabar di Malaysia. Dah ler Olympic Distance jer yg ada. Kalu aku lepas yg ni, bererti triathlon yg lain takde masalah utk aku masuk. Well,…