My New Brooks Glycerin 6

Memandangkan kasut Mizuno Wave aku yg lama dah berusia 2 thn lebih, tapaknya pon dah haus & makan tepi, aku decided nak tukar kasut lari plak. Survey punya survey, akhirnya aku end-up ngan kasut Brooks Glycerin 6. Beli ngan harga RM244 kat Jusco 1 Utama. Bleh laaa.. Tu yg the most affordable one, with high-end…

Bz glerrr

Alamak… Dah berapa lama aku tak update blog aku ni… Sori kengkawang. Aku teramat ler bz lately ni. Bz ngan keje opis, ambik gambar sana sini, buat programming utk website, buat design pon aku, pendek kata selagi tak tutup mata, keroje.. kerojeee… kerojeeee. Kekadang tu buat2 bz pon ada jugak. Kang org kata aku takde…

Siemens Run 2009 Open for Registration

Siemens Run 2009 is now open for registration. You can register online or download the form and submit to them manually. Online registration form Download registration form Hurry register yourself! The first 2000 runners to register under category A-E will receive a free Reebok vest, others will receive a round-neck t-shirt.