Adidas KOTR Race Kit

Semalam (28/07/2009) aku pegi Stadium Shah Alam utk collect Adidas King of the Road(KOTR) 2009 race kit. Kaunter buka pukul 1pm. Aku sampai 12.50pm, org dah beratur panjang. Aiseh, lama lah aku kat sini, lunch hour sejam jer plak tu. Lantak lah, boss takde. Dlm race kit ada vest Adidas KOTR, race bibs & adidas…

Port Dickson International Triathlon 2009

Hari pertama Hari Sabtu 11/07/2009, aku memandu ke PD utk register PD triathlon. bertolak dlm 11am lebih. Singgah sebentar di kedai abah aku di Nilai-Seremban. Hampir pukul 1pm, aku teruskan perjalanan ke PD. Sampai ke PD, aku bleh sesat nak cari tempat pendaftaran. PD Marina, Admiral Marina & mcm2 Marina lah aku jumpa. Confuse aku…

Ironman 70.3 Putarjaya ditunda ke 4/10/2009

Hari ni aku dpt e-mail drp penganjur Ironman 70.3 Putrajaya. “Your safety and welfare is our utmost priority. 09 JULY 2009 NOTICE FOR POSTPONE OF IRONMAN 70.3 PUTRAJAYA It is with deep regret that the management of Ironman 70.3 Putrajaya has made the decision to postpone Ironman 70.3, which was originally scheduled for 26th July…

SC KL Marathon 2009

Marathon ke-2 aku kali ni, aku berjaya tamatkan dlm masa 6:12. Alhamdulillah! Dan kali ni aku nak tulis simple report jer. Frustrated! Nak tau citer, baca kat bawah… Race start pukul 5.00am dlm keadaan hujan renyai. Tak sempat aku nak warm-up, badan dah sejuk balik kene air hujan. Hujan renyai berhenti setelah sampai di Brickfields.…