PADI certified!

Akhirnya apa yg aku impikan selama ni tercapai! Aku dah dpt lesen diving. 15/4/2010 mlm, kak Hazz fetch aku & Roma dr Bernama. Parking kete kat Bernama. Singgah di Kuantan ambik Zafridan. Aku naik kete ngan abg. Rahim(instructor kami). Lepas Kuala Terengganu, aku sambung drive, sbb abg Rahim dah ngantuk. Kami tiba di jeti Kuala…

Open Water Diving

Agaknya dah brp lama dah aku tak update blog aku ni. Dah lost track dah. Sbbnya aku terlampau lah busynya dgn keje harian & latihan. Ok lah. Dgn kesempatan ni, kebetulan aku ada 1 mende baru yg berlaku dlm life aku. Aku nak update kat sini. Aku akan ambil lesen diving dlm this weekend. Hr…