Marathon Singapore 2010

Date : 5 Dec 2010 Venue : Singapore Distance : Half-marathon (21km) My friends were surprised why the heck i registered for half-marathon for this Marathon Singapore. I should have taken Full-marathon for this, worth the money spent & distance to travel down there to Singapore. But this time, i decided to take it easy,…

Open Water Diving

Agaknya dah brp lama dah aku tak update blog aku ni. Dah lost track dah. Sbbnya aku terlampau lah busynya dgn keje harian & latihan. Ok lah. Dgn kesempatan ni, kebetulan aku ada 1 mende baru yg berlaku dlm life aku. Aku nak update kat sini. Aku akan ambil lesen diving dlm this weekend. Hr…

Young Endurance Athlete 2009

The Young Endurance Athlete 2009 will be held in Putrajaya on the 17th and 18th October 2009. Details are below: Date: 17 & 18 October 2009 Venue : Kolam Renang Awam, Precinct 6, Putrajaya. Tentative 17/10 – Triathlon Clinic (7.30am – 2.30pm) 18/10 – Race Day (7.00am – 12.00pm) Age Categories Boy A : 7-9…

Super GT Sepang 2009 – day 1

Hari ni aku plan dtg asalnya nak amik pass jer. Ajak member aku, masing2 tak free plak. So aku drive sorang2 ke SIC yg jauh kat tempat jin bersepak terajang sana nun utk meneruskan hajat aku. Bila sampai sana, dah dgr bunyi kereta2 GT tgh berkumandang, maybe tgh free practice session agaknya. Teruja aku sehhhh…